Kırıkkale'de bayram bilançosu: 2 milyon araç geçti

Düzenleyen:
Kırıkkale'de bayram bilançosu: 2 milyon araç geçti

YAŞAM Haberleri

Türkiye'nin kilit noktasında olan Kırıkkale, Kurban Bayramı'nda araç akınına uğradı. Bölgede geçen bayramlara nazaran yüzde 40 daha fazla trafik yoğunluğu yaşandı.

43 ilin geçiş güzergâhında yer alan "kilit kavşak" Kırıkkale'de, 9 günlük tatil sonrası araç yoğunluğu yaşandı. Tatili memleketlerinde geçirmek isteyenler Kırıkkale yolunu kullandı. Bu süreçte bölgeden yaklaşık 2 milyon araç geçti. Bu, geçen bayramlara göre yüzde 40 daha fazla trafik yoğunluğu oluşturdu. En yoğun gün ise bayramın 4. günü yaşandı. Yaralamalı ve maddi hasarlı kazaların meydana geldiği Kırıkkale'de ölüm ise yaşanmadı.

7/24 NÖBET
Öte yandan, 9 günlük süreçte İl Jandarma Komutanlığı ile İl Emniyet Müdürlüğünde görevli 76 ekip ve 250 personel yollarda nöbet tuttu. Helikopter ve "drone" ile de havadan denetimler gerçekleştirildi. Kural ihlali yapan sürücülere cezai işlem uygulandı.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...