Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Adana Kozan ve Aladağ'daki yangınlara müdahale sürüyor

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Adana Kozan ve Aladağ'daki yangınlara müdahale sürüyor

YAŞAM Haberleri  / AA

Adana'nın Kozan ve Aladağ ilçelerinde çıkan yangınlara havadan müdahale, sabahın ilk ışıklarıyla yeniden başladı.

Adana'nın Kozan ilçesinde iki gün önce çıkan orman yangını, havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Aladağ ilçesinde dün çıkan orman yangınına da müdahale sürüyor. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte yangınlara havadan müdahale yeniden başladı.

KOZAN'DA MAHSUR KALAN ANNE VE KIZI KURTARILMIŞTI

İki gün önce Kozan ilçesi Kızlarsekisi mevkisindeki ormanlık alanda, akşam saatlerinde yangın çıkmış, rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangın nedeniyle bazı mahalleler tedbiren boşaltılmış, bazı evler de alevlerden etkilenmişti.

Salmanlı Mahallesi'ndeki yangın bölgesinde mahsur kalan anne ile kızını bölgede bulunan İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri kurtarmıştı.angını söndürmek için ekiplerin müdahalesi sürüyor.

Sabah saatlerine kadar yangına karadan müdahalede bulunan ekipler, günün ilk ışıklarıyla alevlere söndürme helikopteriyle de müdahale ediyor. 

Adana Kozan ve Aladağ'daki yangınlara müdahale sürüyor

ALADAĞ'DA BAZI EVLER TEDBİREN BOŞALTILDI

Aladağ ilçesi Boztahta Mahallesi'ndeki ormanlık alanda dün gece saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıkmış, kuvvetli rüzgar nedeniyle alevler Karaisalı ve İmamoğlu ilçelerinin sınırlarına kadar yayılmıştı. Yangın bölgesinde bazı evler tedbir amaçlı boşaltılmıştı.

Yangın, havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alınmaya çalışıyor.

Adana Kozan ve Aladağ'daki yangınlara müdahale sürüyor

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...