Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Son dakika: 88 yangın kontrol altına alındı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Son dakika: 88 yangın kontrol altına alındı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Türkiye'nin dört bir yanını saran yangınlar sürmeye devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, orman yangınlarına ilişkin son bilgileri paylaştı.

Yangınlardan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Türkiye’nin dört bir yanında meydana gelen orman yangınlarının bazıları henüz söndürülemedi. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yangınlarla ilgili son durumu paylaştı.

98 YANGININ 88'İ KONTROL ALTINDA

28-31 Temmuz tarihleri arasında çıkan 98 orman yangının 88’i kontrol altına alındı.

Bakan Pakdemirli'nin paylaştığı 28-31 Temmuz 2021 tarihli orman yangınları detay durumu listesinde; çıkan 98 orman yangınından 88’inin kontrol altına alındığını, 10 yangını ise kontrol altına alma çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

Adana'da 20 yangından 1’i, Osmaniye'de 4 yangından 1’i, Antalya'da 12 yangından 3'ü, Mersin'de 7 yangından 3'ü ve Muğla'da 5 yangından 2'si devam ediyor.

İzmir, Kayseri, Kahramanmaraş, Edirne ,Kütahya, Balıkesir, Kilis, Kocaeli, Kastamonu Sakarya, İstanbul, Hatay, Bursa Diyarbakır, Karaman, Manisa, Bingöl, Kırklareli, Bilecik, Şanlıurfa, Aydın, Bitlis, Çanakkale, Çorum ve Isparta yangınları kontrol altına alındı.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Bakan Pakdemirli sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “28-31 Temmuz 2021 tarihleri arasında çıkan 98 orman yangınının 88’ini kontrol altına aldık. 10 yangını kontrol altına alma çalışmaları büyük bir özveri ile devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Son dakika: 88 yangın kontrol altına alındı

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...