Dehşet anları kamerada: Köpek, çocuklara böyle saldırdı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Dehşet anları kamerada: Köpek, çocuklara böyle saldırdı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Evlerine gitmek üzere yolda yürüyen çocuklara çevrede bulunan bir köpek saldırdı. Saldırıda 12 yaşındaki bir çocuk bacağından yaralanırken, dehşet anları kameraya yansıdı.

Kastamonu'nun Cide ilçesinde evlerine gitmek isteyen çocuklara köpek saldırdı. Köpeğin saldırısında 12 yaşındaki bir çocuk bacağından ısırılarak yaralandı.

BACAĞINA DİKİŞ ATILDI

Çocuğun ısırıldığını gören çevredeki vatandaşlar, köpeği çocuktan uzaklaştırmaya çalıştı. Köpeğin saldırısından kurtulan 12 yaşındaki çocuğun bacağında derin yara izi oluştu. Yaralanan çocuk, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince Cide Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Pansuman yapıldıktan sonra evinde 7 gün boyunca müşahede altına alınan çocuğun, enfeksiyon kaptığı belirtilen bacağına dikiş atıldı.

Dehşet anları kamerada: Köpek, çocuklara böyle saldırdı

DEHŞET ANLARI KAMERADA

Öte yandan köpeğin çocuklara saldırdığı an bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde çocuklar yolda yürüdüğü sırada bir anda ortaya çıkan köpeğin, üzerinde siyah tişört bulunan 12 yaşındaki çocuğun bacağını ısırdığı görülüyor.

Köpeğin ısırmasıyla birlikte çocuğun yere düştüğü ve bu sırada çevrede bulunan vatandaşların köpeği uzaklaştırmaya çalıştığı görülüyor.

Dehşet anları kamerada: Köpek, çocuklara böyle saldırdı

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...