Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Koca şiddetinden kaçtı, babası tarafından bıçaklandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Koca şiddetinden kaçtı, babası tarafından bıçaklandı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana’da koca şiddetinden kaçıp baba ocağına sığınan genç kadın bu sefer de babası tarafından bıçaklandı. Ağır yaralanan kadının hayati tehlikesi devam ediyor...

Adana'nın Yüreğir ilçesinde; eşinden sürekli şiddet gördüğü için boşanmaya karar veren ve mahkemeye başvuran bir kız çocuk annesi Ümmü Gülsüm A., baba ocağına döndü.

'KOCANA DÖNECEKSİN' BASKISI

Baba İsa D., “Kocana döneceksin. Evli kadının yeri kocasının yanıdır” diyerek kızını eşiyle barıştırmak istedi. Kocasından şiddet gördüğünü iddia eden genç kadın, barışmayı kabul etmedi. Kızını ikna edemeyince öfkelenen İsa D., cebinden çıkardığı bıçakla kızını kocasına dönmesi için tehdit etti. Ancak genç kadın dönmeyince babasının baskısı da arttı. Bunun üzerine Ümmü Gülsüm, 19 Temmuz günü evden kaçarak sığınma evine yerleşti.

'BİZE BUNU NASIL YAPTIN' DEYİP BIÇAKLADI

Baba bir ay boyunca kızını arayıp 17 Ağustos günü sığınma evinde bulduktan sonra ikna ederek eve gelmesini sağladı. Genç kadın, evin ikinci katına yerleştirildi. 18 Ağustos günü ise Ümmü Gülsüm'ü kız kardeşi görmek isteyince babası buna izin vermedi. Israr edince de Ümmü Gülsüm A.’nın yanına çıkarak, “Bize bunu nasıl yaptın” diyerek öfkeli adam kızını önce göğsünden daha sonra kolundan ve en son olarak boğazından bıçaklayarak kaçtı.

GENÇ  KADIN AĞIR YARALANDI

Genç kadının kız kardeşleri, durumu sağlık ekiplerine haber verdi. Ağır yaralanan Ümmü Gülsüm A., önce Yüreğir Devlet Hastanesi'ne ardından da Adana Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. O sırada Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekipleri, saldırganı yakalamak için harekete geçti. Bir süre kaçan İsa D. gözaltına alınarak sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Hastanede yaşam mücadelesi veren genç kadın babasından şikayetçi oldu. Ümmü Gülsüm A., ilk ifadesinde “Daha önce de bir iki defa bıçak çekmiş beni korkutmuştu. ‘Bize bunu niye yaptın’ diyerek bir anda üzerime saldırdı. Cebinden bıçağı çıkardı ve öncelikle göğsüme daha sonra boynuma vurdu” dediği öğrenildi.

'ÇOK PİŞMANIM' DEDİ

Genç kadının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Zanlı baba ise ifadesinde “Bir an çok sinirlendim şuurumu yitirdim bıçakladım. Çok pişmanım” dediği öne sürüldü. Zanlı, ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...