Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Acı 40 yıl sonra tekrar etti

Düzenleyen:
Acı 40 yıl sonra tekrar etti

YAŞAM Haberleri

Trabzon'da bir daire çıkan yangın sonrası alev alev yanarken, aynı ailenin 40 yıl önce de evlerini yangında kaybettikleri öğrenildi.

Trabzon'da bir ailenin evi yangında kullanılmaz hale geldi. Meydana gelen felaketin ardından, aynı ailenin 40 yıl önce benzer bir biçimde evlerini yangında kaybettikleri ortaya çıktı.

Acı 40 yıl sonra tekrar etti

KULLANILMAZ HALE GELDİ

Olay, Trabzon'un Of ilçesi Uğurlu Mahallesi’nde bulunan bir binanın üçüncü katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kendisi ve ailesi İstanbul'da bulunan Duran Murat'a ait dairede gece saatlerinde yangın çıktı. Sabah komşuların fark etmesi üzerine itfaiyeye haber verildi. İhbar üzerine hemen olay yerine gelen Trabzon Büyükşehir Belediyesi Of İtfaiye Amirliği ekipleri yangını kısa sürede söndürdü. Elektrik aksamından çıktığı tahmin edilen yangının ardından daire kullanılamaz hale geldi.

"ESKİ EVİMİZ DE YANMIŞTI"

Yanan dairenin bir alt katında oturan Tayfun Murat, "Komşular, üst katımızdaki daireden duman çıktığını haber verdiler. Hemen dışarı çıktım baktım kardeşimin dairesi yanıyor. Hemen itfaiyeye haber verdik. Gelip yangın büyümeden söndürdüler. Kardeşim İstanbul'daydı. Dairede kimse yoktu. Büyük bir felaket atlattık. 1980 yılında da eski oturduğumuz ev de yanmıştı. Şimdi tekrar başımıza geldi. Herhangi bir can kaybımız yok buna da şükürler olsun" dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...