Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Motosiklet sürücüsü otomobile çarptı: Ölü ve yaralı var

Düzenleyen:
Motosiklet sürücüsü otomobile çarptı: Ölü ve yaralı var

YAŞAM Haberleri

Başkent'te kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen motosiklet sürücüsü otomobile çarptı. Facia gibi kazada motor sürücüsü hayatını kaybederken araçtaki 2 kişi ise ağır yaralandı.

Çankaya ilçesi Doğukent Bulvarı-Birlik Mahallesi kavşağında kaza meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aşırı süratle kırmızı ışıktan geçtiği iddia edilen motosiklet sürücüsü caddede sola dönmeye çalışan araca çarptı. Kazanın ardından çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Can pazarının yaşandığı kazada motor sürücünün olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenilirken otomobil içerisindeki 2 kişinin ise ağır yaralandığı belirtildi.

Yaralarılar sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...