Irak'ın kuzeyinde 11 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Irak'ın kuzeyinde 11 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

YAŞAM Haberleri  / AA

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kaplan operasyonu bölgesinde 9, Avaşin bölgesinde ise eylem hazırlığında oldukları tespit edilen 2 PKK'lı teröristin hava harekatıyla etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Terörle mücadele tüm hızıyla sürüyor. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Pençe Kaplan operayonu ile ilgili açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada, 9 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi ve mücadelenin son terörist etkisiz hale getirilene kadar süreceği vurgulandı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Irak'ın kuzeyindeki terörist temizliğimiz etkin ve kararlı şekilde devam ediyor. Pençe Kaplan bölgesinde tespit edilen 9 PKK'lı terörist, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hale getirildi. Operasyonlarımız en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devam edecek" ifadelerine yer verildi.

2 TERÖRİST DE AVAŞİN'DE ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Bakanlık, Avaşin bölgesinde eylem hazırlığında oldukları tespit edilen 2 PKK'lı teröristin daha hava harekatıyla etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

"Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, teröristlerin inlerini başlarına yıkmaya devam ediyor. Irak'ın kuzeyindeki Avaşin bölgesinde eylem hazırlığında olduğu tespit edilen 2 PKK'lı terörist daha hava harekatıyla etkisiz hale getirildi. Bugün etkisiz hale getirilen terörist sayısı 11 oldu."

Irak'ın kuzeyinde 11 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...