Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Meteoroloji il il uyardı! Sağanak bekleniyor

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Meteoroloji il il uyardı! Sağanak bekleniyor

YAŞAM Haberleri  / İHA

Meteoroloji'den alınan son dakika tahminlerine göre; Orta ve Doğu Karadeniz, Hatay, Balıkesir, Kütahya, Bursa, Konya ve Ardahan çevrelerinde sağanak bekleniyor. Yağışların özellikle Hatay ve çevresinde etkili olması beklenirken, yurdun kalan kesimlerinde hava açık ve sıcaklıklar mevsim normallerinde seyredecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 13 Eylül 2021 hava durumu tahmin raporunu açıkladı. Buna göre; Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Batı Akdeniz’in iç kesimleri ile Balıkesir, Afyonkarahisar, Kütahya, Bursa, Eskişehir, Ankara, Bolu, Çankırı, Kastamonu, Sinop, Osmaniye, Hatay, Konya, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerininde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklenirken, diğer yerlerde havanın az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HATAY'A KRİTİK UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Hatay için sarı kodlu uyarı yayınladı. Yağışların bu sabah saatlerinde Hatay'ın merkez ve batı çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 

SICAKLIKLAR MEVSİM NORMALERİNDE

Hava sıcaklığının yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyretmesi öngörülüyor. Rüzgarın ise genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun güneyi ve Güneydoğu Anadolu'da batı ve güneybatılı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Meteoroloji il il uyardı! Sağanak bekleniyor

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:
Ankara: Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzey ve batı kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 29
İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 26
İzmir: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu gece saatlerinden sonra kuzey ilçeleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 29
Adana: Parçalı bulutlu, kuzey ve doğu çevreleri yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı 33
Antalya: Parçalı ve az bulutlu, zamanla yer yer çok bulutlu, iç ve batı çevreleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 29
Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 25
Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24
Erzurum: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 25
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 34

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...