Eşini boğarak öldürüp, kayıp ilanı veren koca tutuklandı!

Düzenleyen:
Eşini boğarak öldürüp, kayıp ilanı veren koca tutuklandı!

YAŞAM Haberleri

Tokat'ta meydana gelen kan donduran olayda karısını boğarak öldüren adam daha sonra kayıp ilanı vermişti. Cinayetin ortaya çıkmasının ardından mahkemeye sevk edilen katil koca tutuklandı.

Korkunç cinayet 10 Eylül'de meydana geldi. 37 yaşındaki Murat Alper, polise boşanma aşamasında olduğu karısı 32 yaşındaki  Kadriye Alper'in kayıp olduğu ihbarında bulundu. Kayıp olarak aranan kadının telefonundan yakınlarına ‘iyiyim’ mesajı gönderilmesi üzerine ekipler harekete geçti. Telefon sinyallerinin evden geldiğini tespit eden polis koca Murat Alper'i gözaltına aldı. Gözaltına alınan adam daha sonra her şeyi tek tek itiraf etti. Karısını boğarak öldürdükten sonra belediyenin hafriyat alanına gömdüğünü de ifadesinde belirtti.

Zanlı emniyetteki işlemlerinin ardından Zile Adliyesine sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen şahıs tutuklanarak Zile M Tipi Cezaevine gönderildi. Adliye çıkışında basın mensuplarının 'Pişman mısınız?' sorusuna şahıs 'Evet' diyerek cevap verdi.
Eşini boğarak öldürüp, kayıp ilanı veren koca tutuklandı!
KADININ CESEDİ BULUNDU
Yaklaşık 4 gündür kayıp olarak aranan kadının cenazesi şahsın yer gösterme yapması sonucu bulundu. 2 çocuk annesi kadının cenazesi Tokat Devlet Hastanesi morguna kaldırılarak otopsi yapıldı. Talihsiz kadının cenazesi akşam saatlerinde Boldacı köyünde toprağa verildi.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...