Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı (15 Eylül 2021 hava durumu)

Düzenleyen: / Kaynak: İHA/AA
Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı (15 Eylül 2021 hava durumu)

YAŞAM Haberleri  / İHA/AA

Meteoroloji'den alınan son dakika tahmin raporuna göre; hava sıcaklıklarının iç ve batı kesimlerde 2-6 derece azalması beklenirken, İç Ege, İç Anadolu, Akdeniz, Karadeniz ve Muğla çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış öngörülüyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan son dakika tahminlerine göre; 15 Eylül 2021'de yurdun büyük bir bölümünde sağanak ve gök gürültülü sağanak beklenirken, kalan kesimlerde ise havanın parçalı ve yer yer çok bulutlu olacağı öngörülüyor.

Yağışların özellikle Marmara'nın kuzey ve doğu kesimleri, İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Muğla çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak şekilinde etkili olması beklenirken, ülke genelinde hava bugün parçalı ve yer yer çok bulutlu olacak.

METEOROLOJİ'DEN İL İL SEL VE FIRTINA UYARISI

Yağışların Göller Yöresi, İç Anadolu'nun güney ve batısı, Bolu, Samsun, Ordu ve Giresun çevreleri, Denizli ile Çankırı'da yerel olarak kuvvetli görüleceği tahmin ediliyor.

Bu bölgelerde meydana gelebilecek sel, su baskını, yıldırım, dolu, yağış anında kuvvetli rüzgar ve fırtına, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması önem taşıyor.

SICAKLIKLAR 2-6 DERECE DÜŞECEK

Hava sıcaklıklarının iç ve batı kesimlerde 2-6 derece azalarak mevsim normallerinin altına düşmesi beklenirken, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayarak mevsim normalleri civarında seyretmesi öngörülüyor.

Rüzgarın Akdeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun güneyi ve Güneydoğu Anadolu'da hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı (15 Eylül 2021 hava durumu)

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:
Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (Yağışların öğle saatlerinden sonra yerel kuvvetli olması bekleniyor) 22
İstanbul: Parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra hafif sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27
İzmir: Parçalı bulutlu 31
Adana: Parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 29
Antalya: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 26
Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (Yağışların öğle saatlerinden sonra doğu ilçelerinde, gece saatlerinden sonra il genelinde yerel kuvvetli olması bekleniyor) 23
Trabzon: Parçalı, yer yer çok bulutlu, aralıklı ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 25
Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 27
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 32

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA/AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...