Marmaris'te yanan ormanlar yeniden yeşeriyor

Düzenleyen:
Marmaris'te yanan ormanlar yeniden yeşeriyor

YAŞAM Haberleri

Geçtiğimiz aylarda çıkan orman yangınlarının ardından, zarar gören yaklaşık 60 bin hektarlık alanın yeniden yeşermeye başladığı görüldü.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 28 Temmuz'da başlayan ve günler sonra söndürülebilen yangınların ardından 60 bin hektarlık alan büyük zarar gördü.

15'i büyük olmak üzere 299 orman alanını kül eden yangının ardından doğa kendini yenilemeye başladı.

UMUTLAR FİLİZLENİYOR

Griliklerin içinde yeşeren filizler görenleri duygulandırdı. Yanan ağaçların arasından çıkan yeşil fidanlar, Çevre ve Şehircilik Bakanı Yardımcısı Prof. Dr. Emin Birpınar tarafından paylaşıldı.

Marmaris'te yanan ormanlar yeniden yeşeriyor

MARMARİS'İN SON HALİ YAYINLANDI

Ülkenin birçok noktasında çıkan çeşitli orman yangınlarının ardından Bakanlık her ilde çalışmalara itinayla yürütürken, Bakan Yardımcısı Birpınar da Marmaris'le ilgili son gelişmeleri fotoğraflarla gösterdi.

"HAYAT YENİDEN BAŞLIYOR"

Twitter hesabından paylaşım yapan Birpınar, "Hayat yeniden başlıyor." notuyla yayınladığı fidan fotoğraflarını kamuoyuna sundu.

Marmaris'te yanan ormanlar yeniden yeşeriyor

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...