Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eyüpsultan’da çıkan yangın korkuttu

Düzenleyen:
Eyüpsultan’da çıkan yangın korkuttu

YAŞAM Haberleri

Eyüpsultan’da bir iş yerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürülen yangın sonucu iş yerinde maddi hasar meydana geldi.

Saat 17.30 sıralarında Eyüpsultan Topçular Mahallesi Topçular Karakol Sokak üzerindeki bir iş yerinde yangın çıktı. Sokak üzerinde bulunan 3 katlı binanın en üst katında musluk imalatı yapan bir iş yerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Dumanların yükselmesi üzerine iş yeri çalışanları durumu polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen yangında bir süre soğutma çalışması yapıldı.

MADDİ HASAR MEYDANA GELDİ

Yangının tamamen söndürülmesinin ardından sokak üzerinde yaşanan panik sona ererken, can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığı yangın sonrası iş yerinde maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...