Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şaka değil gerçek... Kayıp şahıs kendi arama çalışmalarına katıldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Şaka değil gerçek... Kayıp şahıs kendi arama çalışmalarına katıldı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bursa'da ormanlık alanda kaybolduğu ihbar edilen 50 yaşındaki adam, arama kurtarma ekiplerinin arasından çıktı. İsmini duyan adam "Ben buradayım" deyince ekipler şaşkına döndü.

Gece alkolün etkisiyle arkadaşlarının yanından ayrılarak ormanlık alana giden Beyhan Mutlu'nun (50) kaybolduğunu öğrenen jandarma Komutanlığı, İNDAK ve UMKE ekipleri İnegöl’ün kırsal Çayyaka mahallesindeki ormanlık alanda arama çalışmaları yaptı.

Ormanlık alanda başlayan çalışmalara mahalle ve bölge sakinleri de dahil olurken, bir süre sonra ekipler, kayıp şahsın ismi ile seslenme başladılar.

İSMİNİ SÖYLENİNCE GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Kayıp Beyhan Mutlu (50), isminin yüksek sesle söylediğini duyunca ekiplere kayıp şahsın isim ve soyadını sordu. Arama çalışmalarına katılarak başka bir kişiyi aradığını zanneden Beyhan Mutlu, "Ben buradayım" deyince ekipler şaşkına döndü. Ekipler, arama çalışmasıyla ilgili tutanak düzenleyip kayıp şahsı evine bıraktılar.

Şaka değil gerçek... Kayıp şahıs kendi arama çalışmalarına katıldı

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...