Evinin balkonundan düşen 21 yaşındaki genç hayatını kaybetti

Düzenleyen:
Evinin balkonundan düşen 21 yaşındaki genç hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri

Konya'da gerçekleşen olayda 6. katta bulunan evinin balkonundan düşen 21 yaşındaki Muhammed Yusuf Bostan hayatını kaybetti.

Konya Selçuklu'da feci bir olay yaşandı. Muhammed Yusuf Bostan isimli genç balkondan aşağıya düştü. Olay, saat 21.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Yeni Selçuk Mahallesi Ruganlı Sokak üzerinde 12 katlı bir apartmanda meydana geldi.

ANNESİ VE KARDEŞİ DE YANINDAYDI
Evlerinin balkonuna çıkan talihsiz genç, annesi ve kardeşinin gözleri önünde dengesini kaybederek 6’ıncı kattan aşağıya düştü. Site güvenliği ve çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Sağlıkçıların ilk müdahalesinde Bostan’ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemesinin ardından gencin cansız bedeni Konya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.




Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...