20 yaşındaki Türkan, koronavirüse yenik düştü

Düzenleyen:
20 yaşındaki Türkan, koronavirüse yenik düştü

YAŞAM Haberleri

Hakkari'de Covid-19'a yakalanan 20 yaşındaki Türkan Abo isimli genç kız, bir aylık tedavinin ardından hayatını kaybetti.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınında bir üzücü haber de Hakkari'den geldi. Yüksekova ilçesinde yaşayan 20 yaşındaki Türkan Abo isimli genç kız, geçtiğimiz ay Covid-19'a yakalanmıştı. Yaklaşık bir aydır hastanede tedavi gören Türkan, bugün hayat savaşını kaybetti.

Koronavirüse yakalanan ve yaklaşık bir aydır Van’da tedavi gören Türkan Abo (20), doktorların bütün müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

20 yaşındaki Türkan, koronavirüse yenik düştü

ESENDERE BELEDİYE BAŞKANI'NDAN AŞI ÇAĞRISI

Konuyla ilgili bilgi veren Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, "Akrabam olan Türkan Abo maalesef yakalandığı Covid-19 hastalığıyla 1 aydır mücadele ediyordu. Doktorların bütün müdahalelerine rağmen maalesef hayata tutunamadı. Bütün hemşehrilerimizden ricamız lütfen aşılarınızı yapın. Bu hastalıkla mücadele edeceğimiz en büyük silah, aşıdır” dedi.

Başkan Büyüksu vefat eden Türkan Abo’ya Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dileklerinde bulundu.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...