Batman’da korona virüs olan 20 aylık bebek hayatını kaybetti

Batman’da korona virüs olan 20 aylık bebek hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri

Batman’da annesiyle birlikte korona virüs olan 20 aylık Betül Ayla Acar bebek durumunun ağırlaşması nedeniyle 18 gündür tedavi gördüğü hastanede yaşam savaşını kaybetti.

Batman’da yaşayan ve öğretmen olan Fatma Acar 20 aylık kızı Betül Ayla Acar ile birlikte korona virüse yakalandı. Korona virüsü yenmeyi başaran anne Fatma Acar’ın kızı Betül Ayla Acar’ın durumu ise ağırlaştı. Durumu ağırlaşan Betül Ayla Acar Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

2 BEBEĞE DAHA COVİD-19 TEŞHİSİ KOYULDU

18 gün boyunca hastanede tedavi edilen küçük bebekten kötü haber geldi. Entübe edilen Betül Ayla, sağlık çalışanlarının yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hastane morgundan cansız bedeni alınan küçük kız Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi. Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde küçük Betül gibi Covid-19 teşhisi konulan iki bebeğin daha olduğu ve tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Batman’da korona virüs olan 20 aylık bebek hayatını kaybetti

 

                                        

 

 

 

 

.                     

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...