Konya'da minibüs koyun sürüsüne çarptı, 7 kişi yaralandı

Düzenleyen:
Konya'da minibüs koyun sürüsüne çarptı, 7 kişi yaralandı

YAŞAM Haberleri

Konya Seydişehir'de meydana gelen kazada minibüs koyun sürüsüne çarptı. Kazada 7 kişi yaralanırken, 34 koyun da telef oldu.

Seydişehir'de bir minibüsün koyun sürüne çarpması sonucu meydana gelen kazada 7 kişi yaralandı. Bünyamin Çandar idaresindeki 34 HR 6942 plakalı minibüs, Karabulak Kavşağı Isparta Caddesi üzerinde, sahibinin yolun karşısına geçirmeye çalıştığı koyun sürüsüne çarptı.

KAZADA 34 KOYUN TELEF OLDU
Kazada, sürücü ile araçta bulunan Dudu Çandar, Mustafa Çandar, Mehmet Çandar, Şeyda Çandar, Murat Coşkun, Fatma Art yaralandı. Minibüsün çarptığı 34 koyun da telef oldu.

CENAZEDEN DÖNÜYORLARMIŞ
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Minibüstekilerin, cenaze dolayısıyla İstanbul'dan Konya'nın Bozkır ilçesine gittiği öğrenildi.




 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...