Filmleri aratmayacak olay: Otomobilini satmak isterken başına gelmeyen kalmadı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Filmleri aratmayacak olay: Otomobilini satmak isterken başına gelmeyen kalmadı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Sancaktepe’de 5 bin lira kaparo ve 40 bin liralık çek karşılığı aracını satan vatandaş çekin sahte olduğunu öğrenirken dolandırıcıların 5 bin lirayı geri vermezse 'aracını yakarız' tehdidiyle aldığı parayı da geri veren vatandaş araca gelen trafik cezalarını da ödemek zorunda kaldı.

İstanbul Sancaktepe’de internet üzerinden otomobilini satışa çıkaran Yüksel Koç, aracını satın almak isteyenler tarafından dolandırıldı. İddiaya göre ilk etapta Koç’a 5 bin lira kaparo gönderen dolandırıcılar geriye kalan 40 bin liralık kısmı ise çek olarak ödemek istedi. Çeki aldıktan sonra abayı teslim eden Yüksel Koç, bankaya gittiğinde çekin sahte olduğunu öğrenince hayatının şokunu yaşadı. Şüpheli şahıslar ise araçla birlikte kayıplara karıştı. Dolandırıcıların kullandığı araca gelen trafik cezalarını ise aracın ilk sahibi Koç ödemek zorunda kaldı.

DOLANDIRICILAR KAPARO PARASINI DA GERİ İSTEDİ

Dolandırıcı olduğu iddia edilen şahıs kısa süre sonra araç sahibi Yüksel Koç ile irtibata geçerek kaparo olarak gönderdiği 5 bin lirayı geri göndermesini aksi takdirde aracı ateşe vereceğini söyleyerek tehditlerde bulundu. Çaresiz kalan Koç, kaparo olarak aldığı parayı göndermek zorunda kaldı. Yüksel Koç'un tüm aramalarına rağmen dönüş yapmayan şüpheli şahıs kayıplara karıştı. Mağdur araç sahibi, dolandırıcıya ait telefon numarasını aradığında ise karşı taraftan kendisini tanımadıkları cevabını aldı.

Filmleri aratmayacak olay: Otomobilini satmak isterken başına gelmeyen kalmadı

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...