Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bir evde başlayan yangın, 2 eve daha sıçradı: Bir kişi öldü

Düzenleyen:
Bir evde başlayan yangın, 2 eve daha sıçradı: Bir kişi öldü

YAŞAM Haberleri

Manisa'da, bir evde başlayan yangının civardaki iki eve daha sıçradı. Feci yangında bir kişi hayatını kaybetti.

Manisa Kırkağaç ilçesinde yangın faciası yaşandı. Bir evde başlayan yangın kısa sürede yayılarak 2 eve daha ulaştı. Yangınların sonucunda 1 kişinin feci şekilde öldüğü öğrenildi. 

Bir evde başlayan yangın, 2 eve daha sıçradı: Bir kişi öldüYangın sonrası evler kullanılmaz hale geldi.

YANGINDAN KAÇMAK İSTERKEN EŞYALARIN ARASINA SIKIŞTI
Yangın, Kırkağaç ilçesi Bakır Mahallesi 4 Sokak'ta başladı. Edinilen bilgiye göre, ikamette başlayan yangın bir anda çevre evlere de sıçradı. Yangının paniğiyle evden çıkmak isterken eşyaların altında kalan 83 yaşındaki Ali Yaran hayatını kaybetti.

1 EV KÜLE DÖNDÜ, 2 EV BÜYÜK ZARAR GÖRDÜ
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırkağaç İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederlerken, 1 ev küle dönerken, 2 ev büyük zarar gördü. Korku dolu anların yaşandığı yangında vatandaşlar da yangına müdahaleye destek verdi. Dumandan etkilenen bazı vatandaşlara 112 acil ekipleri müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu yangın söndürülürken, jandarma ekipleri de olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bir evde başlayan yangın, 2 eve daha sıçradı: Bir kişi öldüYangında hayatını kaybeden Ali Yaran isimli vatandaş

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...