Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

9 ilde DEAŞ operasyonu: 22 gözaltı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA/AA
9 ilde DEAŞ operasyonu: 22 gözaltı

YAŞAM Haberleri  / İHA/AA

Adana ve Ankara'da Cumhuriyet Başsavcılığı'nca DEAŞ'a yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamında örgüt üyesi toplam 22 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen DEAŞ soruşturması kapsamında, Irak ve Suriye'de örgüt adına faaliyet yürütüp daha sonrada ülkemize kaçak olarak girdiği tespit edilen 8 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından şafak vakti düzenlenen operasyonda bazı şüpheliler yakalandı. Yakalanan şüpheliler sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Operasyonda şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda bir adet ruhsatsız tabanca ile çok sayıdan dijital materyal ele geçirildi.

ANKARA'DA DA14 ŞÜPHELİYE GÖZALTI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında da; DEAŞ silahlı terör örgütü ile irtibatı ve iltisakı tespit edilen 14 şüphelinin, Ankara merkezli 9 ilde gözaltına alınmalarına karar verildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA/AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...