Uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon: Tutuklamalar var

Düzenleyen:
Uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon: Tutuklamalar var

YAŞAM Haberleri

Erzincan'da uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 7 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi koordinesindeki ekipler, kentte uyuşturucu madde ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik 9 ay süren teknik ve fiziki takip neticesinde çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Bu süreç içinde 30 şüpheli hakkında adli işlem de yapan ekipler, operasyonda 18,88 gram metamfetamin, 795 sentetik ecza uyuşturucu ile 8 tane 7,65 milimetre çapında fişek ele geçirdi.

7 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Uyuşturucu madde ticareti suçundan gözaltına alınan N.A. (51), F.K. (30), A.K. (22), K.A. (50), G.A. (31), M.K. (40) ve S.K. (33) emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Savcılık sorgusu sonrası N.A. F.K. ve A.K. çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklanırken şüphelilerden S.K. savcılık sorgusu sonrası, K.A, G.A. ve M.K. ise adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Ekiplerin kentte uyuşturucu suçlarına yönelik etkin mücadelesi kararlılıkla devam ediyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...