Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trafiği rahatlatacak projeye İmamoğlu engeli

Düzenleyen:
Trafiği rahatlatacak projeye İmamoğlu engeli

YAŞAM Haberleri

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 70 dakikalık mesafeyi 5 dakikaya indirecek Dolmabahçe-Levazım Tüneli'yle ilgili, "Günde 40-50 bin araç geçecek diye ben niye para harcayayım?" dedi. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı ise İmamoğlu'na tepki gösterdi.

İstanbul’un trafik problemi her geçen büyürken, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yapımını durdurduğu Dolmabahçe-Levazım Tüneli’yle ilgili konuştu. İmamoğlu, 70 dakikalık mesafeyi 5 dakikaya indirecek projeyle ilgili “Günde 40-50 bin araç geçecek diye ben niye para harcayayım?” dedi.

İmamoğlu’nun, bitirilmesi hâlinde Taksim, Kabataş, Kâğıthane, Zincirlikuyu, Levent, Etiler ve Ortaköy bölgelerindeki trafiği rahatlatacak projeyle ilgili yaptığı bu açıklaması tepkileri de beraberinde getirdi. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı “AK Parti döneminde yapımı hızla devam eden projede, tünelin 1.400 metrelik kısmının imalatları tamamlanmıştı. Bugüne kadar da yaklaşık 220 milyon TL’lik yatırım yapılmıştı. İstanbul trafiğine âdeta can suyu olacak, özellikle maç günlerinde sıkışan trafiğe nefes aldıracak proje; CHP’li İBB yönetimi tarafından durduruldu” dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...