Yedi defa ölümden kıl payı kurtuldu, lakabı 'kedi' oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Yedi defa ölümden kıl payı kurtuldu, lakabı 'kedi' oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Defalarca yüksekten düşen, denizde boğulma tehlikesi geçiren, kurşunlanan, elektrik çarpan, trafik kazası sonrası 3 yıl yatalak kaldıktan sonra ayağa kalkan Mehmet Övet'e arkadaşları 'Kedi' lakabını taktı.

Muğla Marmaris’te defalarca yüksekten düşen Mehmet Övet (44), denizde boğulma tehlikesi geçirdi, kurşunlandı, elektrik çarptı, trafik kazası geçirdi ama hayata sıkı sıkı tutundu. Kazalardan sonra yüzde 79 engelli raporu olan Övet, şimdi plajda mısır tezgâhı işletiyor.

Geçirdiği kazalardan sonra lakabı ‘Kedi’ olan iki çocuk babası Övet “7 metre yükseklikten kafa üstü düştüm, yüzerken büyük paletli gemilerin altındaki midyeler bedenimi kesti. 9 metre derinlikten çıkardıklarında kalbim durmuştu. 15 kurşunun 5’i hâlâ bedenimde. Trafik kazasında 78 gün yoğun bakımda kaldım” dedi.

Yedi defa ölümden döndüğünü anlatan Övet “Vücudumda kazaların izlerini taşıyorum. Arkadaşlarım ‘Kedi canlı, 9 canın vardı 7’si gitti’ diyorlar” şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...