Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sarıyer'de minibüs kazası: 1 ölü, 12 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Sarıyer'de minibüs kazası: 1 ölü, 12 yaralı

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul Sarıyer'de yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan minibüs ağaca çarptı. Kazada minibüs şoförü hayatını kaybederken, 12 yolcu yaralandı.

Sarıyer istikametine seyreden yolcu minibüsü, Hacı Osman Bayırı Caddesi'nde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Minibüs, yol kenarında ağaçlık alana girerek bir ağaça çarparak durabildi. Olayda çok sayıda yolcu yaralanırken, bazı yolcular minibüste sıkıştı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yaralı yolcular kaldırımda gözyaşlarına boğulurken, araç içerisinde sıkışanlar ise itfaiyenin yardımını bekledi. Yaralanan 12 yolcu itfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle hastaneye kaldırıldı.

İLK İŞ GÜNÜNDE HAYATINI KAYBETTİ

Sarıyer Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan minibüs sürücüsü Murat Tekoğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Sürücü Tekoğlu'nun işe yeni başladığı ve ilk kez direksiyon başına geçtiği iddia edildi.

Sarıyer'de minibüs kazası: 1 ölü, 12 yaralı

Minibüs şoförü Murat Tekoğlu, ilk iş gününde hayatını kaybetti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...