İETT şoförüne bıçaklı saldırı: Hayatını ruhsat kurtardı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İETT şoförüne bıçaklı saldırı: Hayatını ruhsat kurtardı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kağıthane’de başka birine ait olan İstanbul kartı kullanan yolcuyu uyaran İETT şoförü yolcu tarafından bıçaklandı. Bıçak darbesinin otobüs şoförünün cebinde taşıdığı ruhsata isabet etmesiyle şoför ölümden döndü.

Kağıthane Şirintepe’de dün gerçekleşen olayda Şirintepe-Şişli seferini yapan otobüs şoförü Özer Güleryüz, bir yolcunun başkasına ait istanbulkartı kullandığını fark etti. Yolcuyu uyaran Özer, yolcuya kendi kartını kullanması gerektiğini söyledi. Elindeki kartlarından birini basan yolcu şoförü dinlemeyerek arkadaki koltuğa oturdu. Son durağa yaklaşırken araçtaki yolcular birer bire indi.

OTOBÜS ŞOFÖRÜNÜN HAYATINI RUHSAT KURTARDI

Son durağa gelince hareketlenen şahıs şoförün yanına gelerek tartışmaya başladı. Elindeki bıçakla şoföre saldıran zanlı araç içi kameralara yansıdır. Şoförü ani bir şekilde göğsünden bıçaklayan şahıs daha sonra açık olan kapıdan kaçarak uzaklaştı. Şoför Güleryüz, bıçak darbesinin cebinde taşıdığı ruhsata denk gelmesiyle ölümden döndü. Karakola giden şoför, saldırgandan şikayetçi oldu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...