Maç oynandığı sırada sahaya helikopter indi

Düzenleyen:
Maç oynandığı sırada sahaya helikopter indi

YAŞAM Haberleri

Konya'da amatör lig takımlarının maçı oynanırken sahaya hava ambulansı indi. Hasta, buradan alınıp hastaneye nakledildi.

Konya'nın Kulu ilçesinde ikamet eden 59 yaşındaki Mehmet Ali Özbakır aniden rahatsızlandı. Ailesi tarafından Kulu Devlet Hastanesine götürülen Özbakır'ın kalp krizi geçirdiği anlaşıldı. İlk müdahalesi burada yapılan şahsın, şehir merkezindeki bir hastaneye nakledilmesi kararlaştırıldı. Zaman kaybetmemek için İl Sağlık Müdürlüğünden hava ambulansı istenildi. Konya'dan kalkan helikopter, Bölgesel Amatör Ligi takımlarından Gölyazıspor ile Ereğlispor maçının oynandığı sırada Kulu Şehir Stadı'na indi. Taraftarlar olan biteni meraklı gözlerle seyrederken helikopter, hastayı alıp hastaneye nakletti. Ardından maç kaldığı yerden devam etti. Özbakır'ın tedavisi ise sürüyor.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...