Ataşehir'de doğalgaz bomba gibi patladı: 1 yaralı

Ataşehir'de doğalgaz bomba gibi patladı: 1 yaralı

YAŞAM Haberleri

İstanbul Ataşehir Mevlana Mahallesi'nde bir fırında doğalgaz patlaması meydana geldi. Patlamada 1 kişi hafif şekilde yaralanırken çevredeki dükkanlar zarar gördü. Olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi

İstanbul Ataşehir'de bir fırında doğalgaz kaynaklı patlama meydana geldi. Patlamada 1 kişi hafif kişi yaralanırken, çevrede maddi hasar oluştu.

Sabah saat 06.30 sıralarında Ataşehir Mevlana Mahallesi'nde bir fırında doğalgaz kaynaklı meydana gelen patlamada 2 dükkan hasar gördü. 1 kişinin yaralanması üzerine çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

Ataşehir'de doğalgaz bomba gibi patladı: 1 yaralı

Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken yaralı vatandaşa ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Yaralanan vatandaşın durumunun ağır olmadığı öğrenildi.

BOMBA GİBİ PATLADI
Patlamanın olduğu fırının yanındaki dükkanda çalışan Gökhan Berik, ”Biz yengemle birlikte tezgahta çalışıyorduk daha sonra patlama oldu ne olduğunu anlamadık. Bizim dükkanımız da zarar gördü patlamadan, üst katımız çöktü çok fazla zararımız var. Çok şiddetli bir patlamaydı, aynı bomba gibiydi.” dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...