Aile sağlık merkezinde satırlı saldırgan paniği

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Aile sağlık merkezinde satırlı saldırgan paniği

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul’da elindeki satırla aile sağlığı merkezine giren ve panolara vuran şahıs polis ekipleri tarafından tespit edilerek Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğiştim ve Araştırma Hastanesine yatırıldı.

İstanbul’da kimliği henüz belirlenemeyen bir şahıs elinde satır ile aile sağlığı merkezine girdi. Burada duvardaki pano ve oturaklara satır ile vuran şahıs daha sonra elindeki satırı fırlattı. Sağlık çalışanları satırlı şahıstan kendini korumak için odaya kaçarak saklandı.  Satırlı şahıs kimseye saldırıda bulunmadan aile sağlığı merkezinden çıktı.  Aile sağlığı merkezine gelen polis ekipleri şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

Aile sağlık merkezinde satırlı saldırgan paniği

HASTANEYE YATIRILDI

Polis ekiplerinin titiz çalışması sonrasında tespit edilen şahsın 15 Kasım tarihinde Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğiştim ve Araştırma Hastanesine yatırıldığı öğrenildi. Satırlı şahsın sağlık ocağında paniğe neden olduğu anlar da güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde şahıs elindeki satırla duvara ve duvardaki panolara vuruyor, ardından satırı yere fırlatıyor. Olaya tanık olan doktor ve çalışanlar kendilerini korumak için odaya saklanıyor.

Aile sağlık merkezinde satırlı saldırgan paniği

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...