Bursa’da kayıp olan kızlar 4 gün sonra bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bursa’da kayıp olan kızlar 4 gün sonra bulundu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bursa’da 4 gün önce işe gidiyorum diyerek evden çıkan 16 yaşındaki Ayşegül ve Gamze polis ekiplerinin çalışmaları sonucunda bulundu.

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde Veziri caddesinde meydana gelen olayda evlerinden işe gitmek için çıkan 16 yaşındaki Ayşenaz ve aynı mahallede oturan arkadaşı Gamze ile buluşarak birlikte gezmeye başladı. İddiaya göre genç kızlar sosyal medya hesaplarında Kestel’de olduklarına dair bir paylaşım yaptı. Kestel paylaşımından sonra telefonlarına ulaşılamayan gençlerin aileleri kızlarından haber alamayınca durumu polise bildirdi.

4 GÜN SONRA ORTAYA ÇIKTILAR

Polis ekipleri tarafından her yerde aranan iki genç kız 4 gün sonra Bursa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından sabah saatlerinde bulundu. İki genç kız emniyete götürülürken endişeli ailelere  haber verildi. Ayşenaz ve arkadaşı Gamze ifadeleri alındıktan sonra ailelerine teslim edildi.

Bursa’da kayıp olan kızlar 4 gün sonra bulundu

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...