Akrabaların arazi kavgasında kan aktı, bir araç da kundaklandı

Düzenleyen:
Akrabaların arazi kavgasında kan aktı, bir araç da kundaklandı

YAŞAM Haberleri

Batman'da akaraba oldukları öğrenilen şahıslar, arazi anlaşmazlığı yüzünden pompalı tüfekle birbirine saldırdı. Saldırı sonrası 3 kişi ağır yaralandı.

Mal anlaşmazlığı, akrabaları bu defa Batman'da birbirine düşürdü. Arazi yüzünden kavgalı olan şahıslar, tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönmesi üzerine karşılıklı silahlar çekildi. Çatışma sonrası 3 kişi ağır yaralandı.

KAVGADA BİR ARAÇ DA ETEŞE VERİLDİ
Edinilen bilgilere göre, Belde Mahallesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle akraba oldukları belirtilen iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Pompalı tüfeklerin kullanıldığı kavgada bir araç da ateşe verildi.
Silahlı kavgada yaralanan Hüsnü D. (37) özel bir hastaneye, Mazlum D. (24) ile Hakan D. (37) ise Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, yaralılardan 2'sinin durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...