Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yıldız çifti cinayetinde 3 tutuklama

Düzenleyen:
Yıldız çifti cinayetinde 3 tutuklama

YAŞAM Haberleri

İstanbul'da otel işleten Nuri Yıldız ile eşi Esra Yıldız, ekim ayında öldürüldü. Polis, şüphelileri bir ay sonra yakaladı. Gözaltına alınan 7 zanlıdan 3'ü tutuklandı.

İstanbul'da polis ekipleri, 11 Ekim günü D-100 kara yolu Avcılar Haramidere mevkiinde bir kısmı yanmış bir otomobil buldu. Ekipler, aracın sahibi Nuri Yıldız'a (55) ulaşmak için Avcılar Denizköşkler Mahallesi Sevgi Sokak'taki evine gitti. Burada Nuri Yıldız'ın eşi Esra Yıldız (38), boğazı kesilerek öldürülmüş halde bulundu. Bu olaydan 4 gün sonra da Beylikdüzü Gaziler Caddesi'ndeki boş alanda kafasına silahla ateş edilmiş bir erkeğin cesedine rastlandı. Yapılan incelemede cesedin, Nuri Yıldız'a ait olduğu tespit edildi. Konuyu araştıran ekipler, 29 Kasım'da 7 şüpheliyi gözaltına aldı. İşlemleri tamamlanan zanlılar, Küçükçekmece Adliyesine çıkarıldı. Şüphelilerden 3'ü tutuklanırken 4'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...