Patron kadın ezdi, suçu çalışan üstlendi

Düzenleyen:
Patron kadın ezdi, suçu çalışan üstlendi

YAŞAM Haberleri

Uşak'ta hafif ticari aracın çarptığı kadın hayatını kaybetti. Kazayı üstlenen kişinin, yalan söylediği, iş yeri sahibinin suçunu üstlendiği ortaya çıktı.

Uşak-Ankara kara yolu Dörtyol Kavşağı yakınlarındaki yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan 23 yaşındaki Hasibe Güven'e hafif ticari araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan genç kadın, refüjdeki demir bariyerlerin yanına düştü. Olay yerine yaklaşık 900 metre uzaklıkta duran hafif ticari araçta bulunan A.A., sağlık ekiplerini arayarak bilgi verdi.

Patron kadın ezdi, suçu çalışan üstlendi
GENÇ KADIN KURTARILAMADI

İhbar üzerine olay yerine gelen ekiplerce hastaneye kaldırılan Güven, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Sürücünün kendisi olduğunu söyleyen A.A., polis ekiplerince gözaltına alındı.

PATRONUN SUÇUNU ÜSTLENDİ
A.A.'nın emniyette çelişkili ifadelerde bulunması üzerine yapılan araştırmada aracı kendisinin değil çalıştığı iş yerinin sahibi S.P.'nin kullandığı tespit edildi. Gözaltına alınan S.P.'nin alkollü olduğu ileri sürüldü. Öte yandan S.P.'nin daha önce de 3 kez alkollü araç kullanırken yakalandığı ve sürücü belgesine 2028 yılına kadar el konulduğu ortaya çıktı.

SAĞLIK EKİPLERİNİ GEÇ ÇAĞIRDI
Kaza sırasında araçta bulunan O.E. ile Y.P. de polis tarafından gözaltına alındı. İncelemelerde, şüphelilerin kaza anından yaklaşık yarım saat sonra ekipleri arayarak kazayla ilgili bilgi verdiği belirlendi. Emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan S.P. tutuklanırken A.A., O.E. ve Y.P. serbest bırakıldı.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...