Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Konteyner ilanıyla vatandaşı 256 bin TL dolandırdılar

Düzenleyen:
Konteyner ilanıyla vatandaşı 256 bin TL dolandırdılar

YAŞAM Haberleri

Dört ilde dört kişiyi sahte konteyner ilanı vererek dolandıran zanlılar, polise takıldı. Güvenlik güçleri, banka hesaplarından şüphelendikleri zanlıların foyasını ortaya çıkardı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mucadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Antalya'daki dört kişinin banka hesabı hareketlerinden şüphelendi. Bunun üzerine şahıslar incelemeye alındı. Yapılan çalışma sonrası zanlıların, internet üzerinden satılık konteyner ilanı verdiği, kaparo veya konteyner ücreti bedeli adı altında para alıp vatandaşı dolandırdığı belirlendi. Şüpheli M.Ş’nin organizasyonunda Y.H. ve M.G.’nin banka hesaplarına para havaleleri yapıldığı, K.Y’ye ait IP numarasının kullanıldığı tespit edildi.

İKİ KİŞİ TUTUKLANDI, DİĞERLERİ SERBEST

Zanlıların, Antalya, İstanbul, Konya ve Burdur'dan 51 kişiyi dolandırdığı ve toplamda 256 bin 860 TL para aldıkları ortaya çıktı. Yapılan eş zamanlı operasyon sonrası dört zanlı yakalandı. Ayrıca hesabına para aktarılan S.E.Z. de gözaltına alındı. K.Y. ifadesi alındıkntan sonra bırakıldı. Y.H. ve S.E.Z. tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla salıverildi. 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...