Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Diyarbakır'da baba cinnet getirdi: 1 ölü 2 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Diyarbakır'da baba cinnet getirdi: 1 ölü 2 yaralı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Diyarbakır’da cinnet getiren baba eşi ve iki çocuğuna elindeki bıçak ve makasla saldırdı. Cani adamın boğazını kestiği oğlu hayatını kaybederken 25 yerinden bıçakladığı eşi ve kızının durumu ise ağır. Katil güvenlik güçleri tarafından yakalanırken iki kardeşin olay yerinden kaçarak hayatta kaldığı öğrenildi.

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesine bağlı Huzurevleri Mahallesinde gerçekleşen olayda edinilen bilgiye göre cinnet getiren 40 yaşındaki Mahmut B. elindeki bıçak ve makasla ailesine saldırdı. Kanlar içinde kalan ailenin bağrışlarını duyan komşular olayı ekipleri haber verdi. Olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri ve güvenlik güçleri sevk edildi.

Diyarbakır'da baba cinnet getirdi: 1 ölü 2 yaralı

18 YAŞINDAKİ OĞLUNU ÖLDÜRDÜ

Ekipler, 39 yaşındaki anne Sabika B.’yi, 15 yaşındaki Elif ve 18 yaşındaki Muhammet Semi B.’yi kanlar içerisinde buldu. Yaralılara olay yerinde ilk müdahaleler yapılırken, 18 yaşındaki Muhammed Semi B.'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralı olan anne ve kızın hayati tehlikenin devam ettiği öğrenildi.

Diyarbakır'da baba cinnet getirdi: 1 ölü 2 yaralı

İKİ KARDEŞ KAÇARAK CANINI KURTARDI

Katil zanlısı güvenlik ekipleri tarafından yakalanırken iki kardeşin evden kaçarak canını kurtardığı öğrenildi. Evden kaçan iki kardeş güvenlik güçleri tarafından karakola götürerek koruma altına alındı. Muhammet Semi'nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Diyarbakır Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Cinayet büro ekiplerinin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...