Karabük'te otomobil tır ile çarpıştı, yaralananlar var

Düzenleyen:
Karabük'te otomobil tır ile çarpıştı, yaralananlar var

YAŞAM Haberleri

Karabük'te yağmurdan dolayı kayganlaşan yolun sebep olduğu kazada otomobil tır ile çarpıştı, feci kazada 2 kişi hastanelik oldu.

Karabük’te yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda bir otomobil tır ile çarpıştı. Arabada sıkışan 2 kişi itfaiye ve AFAD ekiplerinde çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. Karabük - Bartın karayolu Ahmet Usta mevkiinde meydana geldi. Bartın istikametine seyreden Seddar K. (57) idaresindeki 06 BAG 41 plakalı otomobil, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı istikametten gelen Nurettin O. idaresindeki 78 BL 599 plakalı kütük yüklü tır ile kafa kafaya çarpıştı.
Karabük'te otomobil tır ile çarpıştı, yaralananlar var
İhbar üzerine olay yerine AFAD, itfaiye, Jandarma, Polis ve 112 ekipleri sevk edildi. Otomobilde sıkışan sürücü, AFAD ve Safranbolu Belediyesi itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu kurtarıldı. Kazada yaralanan sürücü Seddar K. ile yanında bulunan Nidai E. (47) Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan yol araçların kaldırılması ile yol yeniden ulaşıma açılırken, tır sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere karakola getirildi.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...