Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cansız mankeni bile soydular! Küçük hırsızlar yakalandı

Düzenleyen:
Cansız mankeni bile soydular! Küçük hırsızlar yakalandı

YAŞAM Haberleri

Antalya Manavgat'ta esnafın başına dert olan hırsızlar sonunda yakalandı. Zanlıların, cansız mankenlerin üzerindeki kıyafetleri bile çalması pes dedirtti.

Antalya Manavgat'taki Kapalı Çarşı'ya son zamanlarda hırsızlar dadandı. Esnafın arasında birlikteliğin sağlanamaması üzerine 3 yıldır bekçisi bulunmayan çarşı, elektrik aboneliğinin iptal edilmesi üzerine aydınlatmalar da çalışmayınca hırsızlar için cazibe haline geldi.

En son yılbaşı gecesi dört dükkana giren zanlılar, tezgahtaki kıyafetlerin yanı sıra cansız mankenlerin üzerindeki giysileri bile çaldı.

18 YAŞINDAN KÜÇÜKLER

Olayla ilgili titiz bir çalışma yürüten güvenlik güçleri, şüphelilerin 18 yaşından küçük çocuklar olduğunu belirledi. Ekipler, Y.K. (13), R.K. (14), E.D. (15) ile 25 yaşındaki B.D'yi yakaladı. Birçok hırsızlık olayına karışan çocuklar ailelerine teslim edildi. B.D'nin sorgusu ise sürüyor.

Cansız mankeni bile soydular! Küçük hırsızlar yakalandıCansız mankeni bile soydular! Küçük hırsızlar yakalandı

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...