Her yerde aranıyordu: İşkenceyle öldürüp cesedini halıya sarmışlar

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Her yerde aranıyordu: İşkenceyle öldürüp cesedini halıya sarmışlar

YAŞAM Haberleri  / İHA

Hatay'da yakınlarının iki ay önce kayıp başvurusunda bulunduğu adamın darp edilerek öldürüldüğü ve halıya sarılıp ormanlık alana atıldığı ortaya çıktı.

Hatay'ın Hassa ilçesinde 21 Ekim 2021 tarihinde hakkında kayıp başvurusu yapılan 41 yaşındaki Murat Çapar'ın uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan sabıkalı olması nedeniyle öldürülmüş olabileceği değerlendirilerek titiz çalışma başlatıldı.

İŞKENCE İLE ÖLDÜRÜP HALIYA SARMIŞLAR

Murat Çapar’ın o dönemde irtibatlı olduğu kişileri takip eden jandarma ekipleri, Çapar’ın araç kiraladığını ve aracın Reyhanlı yolu üzerinde terk edilmiş vaziyette bulunduğunu tespit etti. Elde edilen bilgiler doğrultusunda genişletilen çalışma sonucunda, Çapar'ın uyuşturucu madde ticaretinden kaynaklı alacak verecek meselesi nedeniyle aralarında tartışma çıkan ve çeşitli suçlardan sabıkalı 9 şüpheli şahıs tarafından planlayarak ve tasarlayarak dövülmek suretiyle yapılan işkence sonucunda öldürüldüğü ve cesedinin halıya sarılarak Defne ilçesi Dursunlu Mahallesi'nde bulunan ormanlık alana atıldığı ortaya çıktı.

Her yerde aranıyordu: İşkenceyle öldürüp cesedini halıya sarmışlar

ŞÜPHELİLER ADLİYEDE

Çapar'ın cansız bedeni, dün ormanlık alanda halı içerisinde bulunurken, operasyon sonucunda gözaltına alınan ve Murat Çapar’ı öldürdüklerini itiraf eden şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...