HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Trafiğe kar yağışı engeli: Araçların geçişi durduruldu

Düzenleyen: /
Trafiğe kar yağışı engeli: Araçların geçişi durduruldu
Sivas, Kar, Ulaşım, Haber

YAŞAM Haberleri

Sivas’ta yoğun kar yaşının etkili olmasıyla birlikte İmranlı çıkışında yüksek tonajlı araçların yanı sıra kar lastiği olmayan ve zincirsiz araçların da geçişleri polis ekipleri tarafından durduruldu.

Kış koşullarının en zorlu geçtiği illerden biri olan Sivas’ta, akşam saatlerinde etkisini gösteren yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. İmranlı ilçesi çıkışında yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanıyor. Olası kazaları engellemek için polis ekipleri bölgede yüksek tonajlı araçların geçişine izin vermiyor.

POLİSTEN ZİNCİR VE KAR LASTİĞİ DENETİMİ
Öte yandan zincirsiz ve kar lastiği olmayan araçlarda polis ekipleri tarafından durduruluyor. Karayolları ekipleri ise kapanan yolları yeniden ulaşıma açmak için çalışmalarını sürdürürken yollarda tuzlama ve temizleme çalışmaları yapılıyor.
Sivas’tan Iğdır’a giden Faruk Doğan, “Ben şuan yoğun kar yağışı nedeniyle İmranlı’da ekipler bizi durdurdu, bırakmıyorlar. Bizde zincir takmaya çalışacağız. Takabilirsek yolumuza devam edeceğiz’’ dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...