Önce Nusret, şimdi Acun! Mustafa Sarıgül'den dikkat çeken açıklama

Düzenleyen:
Önce Nusret, şimdi Acun! Mustafa Sarıgül'den dikkat çeken açıklama

YAŞAM Haberleri

Türkiye Değişim Partisi ile yeniden siyasete dönen Mustafa Sarıgül, TikTok'ta paylaştığı videolar ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Nusret ile ilgili açıklamalarda bulunan Sarıgül, bu sefer de Acun Ilıcalı ile ilgili konuştu. Sarıgül, "Acun'un yolunu açtım" dedi.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, sosyal medya hesaplarından paylaştığı videolar ile son zamanlarda sık sık gündemi meşgul ediyor. Siyasete dönüş yapan Sarıgül, yine TikTok'ta paylaştığı bir video ile sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden oldu.

"NUSRET 'BANA YARDIMCI OL' DEDİ"

Geçtiğimiz günlerde Şişli Belediye Başkanı olduğu döneme dair bir anısını anlatan ve bunu sosyal medyada paylaşan Sarıgül, açıklamalarında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Yanıma geldi, 'Ben senin hemşerinim, bana yardımcı ol. Benim bir kasap dükkanım var gel bir yemek ye' dedi. Gittim. Sonra oraya gazetecileri çağırdım, Ferit Şahenk’i aldım götürdüm. Ondan sonra adam marka oldu. Bu adam kim biliyor musun? Nusret işte."

"ACUN'UN YOLUNU AÇTIM"

Nusret hakkında yaptığı açıklamalar çok konuşulan Sarıgül, bu sefer de ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'dan bahsetti. Sarıgül, "Acun'u muhabirliğinden beri tanırım. Bileklerinin hakkıyla buraya söke söke gelmiştir. En son Acun'un muhabirliği zamanında Galatasaray-Arsenal maçı için Kopenhag'daydık. Ve biz buradan Ahmet Salım'la gitmişiz. Acun geldi, 'Mustafa abi' dedi bana. Ben de ona 'Aslan Acun'um' dedim ve Acun'un yolunu açtım" ifadelerini kullandı.

GÖZLER ACUN'A ÇEVRİLDİ

Bu sözler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın ise Mustafa Sarıgül'e nasıl bir cevap vereceği merak konusu oldu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...