Marmara sahilinde korkutan görüntü! İncelemeye alındı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Marmara sahilinde korkutan görüntü! İncelemeye alındı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kocaeli'nin Gölcük ilçesindeki sahilde sabah saatlerinde beyaz tabaka oluştu. Yapışkan olduğu görülen sıvının, dereden denize aktığı öğrenildi.

Marmara Denizi'nde görülen müsliaj uzun bir süre gitmemiş ve denizler müsilaj ile kaplanmıştı. Çalışmaların ardından müsilajdan arındırılan Marmara Denizi şimdilerde ise temiz ancak zaman zaman görülen farklı renklerde değişik maddeler gören vatandaşları ürkütüyor. Kocaeli Gölcük'te dalgıç Turgay Yılmaz, sabah saatlerinde Değirmendere sahiline beyaz renkte sıvı aktığını gördü. 

Sahile inen Yılmaz, eliyle kontrol ettiğini sıvının yapışkan olduğunu fark edince durumu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve sahil güvenlik ekiplerine bildirdi. 

Marmara sahilinde korkutan görüntü! İncelemeye alındı

NUMUNE ALINDI

İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, madde için detaylı incelemelerde bulundu. Dereden geldiği belirlenen ve numune alınan sıvının ne olduğu ise henüz bilinmiyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...