Sokakta yatarken bulunan milli kayakçı, hastanede öldü

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Sokakta yatarken bulunan milli kayakçı, hastanede öldü

YAŞAM Haberleri  / AA

İstanbul Kağıthane'de sokakta hareketsiz bir şekilde bulunan milli sporcu Kaan Şamgül (22) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis, şüpheli ölümü araştırıyor.

İstanbul Kağıthane ilçesine bağlı Emniyetevleri Mahallesi'ndeki bir sokakta dün sabah saatlerinde yerde hareketsiz bir kişinin yattığını görenler, 112 Acil'e haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından genç ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ancak şahıs müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Polis, olayla ilgili başlattığı soruşturmada, ölen kişinin kayak branşında milli sporcu olan ve Türkiye şampiyonluğu bulunan 22 yaşındaki Kaan Şamgül olduğunu tespit etti.

 

Şamgül'ün bir gece önce arkadaşı A.A. ve beraberindeki arkadaşları ile eğlenmeye gittiği, bir süre sonra gruptan ayrıldığı, kendisinden bir daha haber alınamadığı öğrenildi.

Polisin "şüpheli ölüm" olayıyla ilgili soruşturması devam ediyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...