Sulama kanalında kaybolmuşlardı... Acı haber geldi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Sulama kanalında kaybolmuşlardı... Acı haber geldi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Şanlıurfa'da 2 gün önce sulama kanalında kaybolan 2 genç için arama çalışmaları başlatılmıştı. Ekipler 2 gencin cansız bedenine ulaştı.

Yaz mevsimin gelmesiyle birlikte hava aıcaklıkları arttı ve sıcaklardan bunalanlar göl, sulama kanalı vb yerlere girerek serinlemeye çalışıyor. Ancak bu duurm çoğu zaman faciayla sonlanıyor.  Buna bir örnek ise Şanlıurfa'da yaşanadı. Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde serinlemek için önceki gün sulama kanalına girdikten sonra kaybolan Halil Gültekin ve İsa Topdemir'i arama çalışmaları tamamlandı.

Sulama kanalında kaybolmuşlardı... Acı haber geldi

5 KİLOMETRE ÖTEDE BULUNDU

İl Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği ekipleri, gençlerin cansız bedenini suya girdiği bölgenin 5 kilometre ilerisinde buldu. Şanlıurfa'da 7 Ağustos’ta sulama kanalına girdikten sonra kaybolduğu belirtilen Halil Gültekin ve İsa Topdemir için arama çalışması başlatılmıştı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...