ABD'de kan donduran olay! Yolda bulduğu insan bacağını ısıra ısıra yedi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

Yaşam Haberleri

ABD’nin Kaliforniya eyaletinde evsiz bir adam, tren çarpması sonucu hayatını kaybeden bir kişinin bacağını yerken kameralara yansıdı. Korkunç manzaraya tanıklık edenler gördükleri karşısında şoke oldu.

Kaliforniya’da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Evsiz bir adam, tren kazası sonrası olay yerinde hayatını kaybeden bir kişinin bacağını yedi. İstasyonun dışına beton döken inşaat işçilerinden bazıları korkunç manzaraya şahit oldu.

Geçtiğimiz Cuma günü Kalifıorniya’nın Wasco kentinde bir tren kazası meydana geldi. Trenin çarptığı bir kişi canından olurken, bacağı da vücudundan ayrıldı. Tren istasyonunda yaşayan evsiz bir adamın yolcunun kopan uzvunu yediği görüldü.

İnşaat işçisi Jose Ibarra olayı gördüğünü belirterek, “Bacağı ısırıyordu ve duvara falan vuruyordu. Bacaktaki deri sarkıyordu. Kemiği görebiliyordunuz” şeklinde konuştu. 

TUTUKLANDI

Sokak kameralarına yansıyan görüntüler sonrası polis, bacağı yiyen adamın izini sürdü ve kaza mahallindeki delilleri ortadan kaldırdığı için onu tutukladı. 

Öte yandan iz süren ve soruşturmayı üstelenen memurlar, evsiz adamın 27 yaşındaki Resendo Tellez olduğunu tespit etti.

Düzenleyen:  - Yaşam
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...