Anadolu lezzet haritası

A -
A +

Anadolu, kültürler coğrafyası ve buluşma noktasıdır. Elbette böylesi bir  coğrafyada var olan lezzetler bu etnik mozaiğin yansımasıdır. Anadolu halk mutfakları; Türk mutfağından etkilenmiş ya da Türk mutfağını etkilemiş bütün farklı kültürlere ait mutfakların yaklaşık on  bin yıllık hikâyesini anlatır. Anadolu halk mutfakları sizi büyüleyen derinliği içinde gözünüzü, gönlünüzü açan binlerce yıllık sır lezzetleri ile keşfedilmeyi bekleyen büyük bir hazine.
Lezzet, doğru anlatılır ve anlaşılırsa gerçek bir hikâyedir. Uzun yıllar süren bu çalışmayı sizler ile paylaşmak için listeledim fakat en az on misli hatırlayamadığım ya da henüz keşfedemediğim, bilmediğim lezzete sahip olduğumuza inanıyorum. Lütfen varsa eklemek istedikleriniz, eksik bulduklarınız; mail ya da WatsApp adreslerimden benimle paylaşın. İşte size dünyanın en büyük sofrası ANADOLU SOFRALARININ LEZZET HARİTASI...
SAYFANIN BÜYÜK HALİNİ OKUMAK İÇİN ÜZERİNE TIKLAYIN
Anadolu lezzet haritası
SAYFANIN BÜYÜK HALİNİ OKUMAK İÇİN ÜZERİNE TIKLAYIN

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.