Emrah'a yardımınız için teşekkürler

A -
A +

Gönderdiği mailinde "Sevgili Feridun Ağabey, ben Türkiye gazetesi abonesiyim. Yazılarınızı ilgiyle ve beğenerek okuyorum. Ağabeyciğim 22.06.2014 tarihli yazınızda Silivri Cezaevindeki bir kardeşimizin durumunu yazmıştınız. Ben bu kardeşimizin durumuna çok üzüldüm ve naçizane yardım etmek istiyorum. Bu kardeşimizin yazısını iki kere köşenizde yazdınız. Bana ismini ve adresini bildirebilirseniz PTT aracılığı ile yardım göndermek istiyorum ve bir de kıyafet falan göndermek istersem nasıl gönderebilirim? Bana yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum. En kısa zamanda cevap yollayabilirseniz ben de hemen yardım edeceğim. Çok teşekkür ederim. Cenabı Hak sizden razı olsun. Hayırlı günler" diyen Ayşe Gönül Kökten isimli okuyucumuza yardımseverliği sebebiyle çok teşekkür ediyorum.
Silivri Cezaevinde yardım isteyen Emrah'ın adresini 7 Temmuz 2014'te Sayın İstanbul Valimize hitaben bu köşemizde de yayınlamıştık. Emrah'ın adresi şöyle: "Emrah Eraydın, 5 No'lu L Tipi Kapalı Cezaevi C. Blok C-6 Koğuşu Silivri-İstanbul"   
İşte benim önerilerim
Sermaye şirketlerinde net kâr marjı en az %20 olsun. Sermaye şirketleri karlarıyla büyüsün. İç kaynaklardan bedelsiz versin. Bedelli vermesin. Devlet özel sektörle ilgili ortaklıklarını özel sektöre devretsin Devlet özel sektörden elini çeksin. Özel sektörle yeni fabrikalar kursun.
Yaya kaldırımını işgal etmek, yaya kaldırımında mal satmak uygulaması yasaklansın. Üniversite öğrencilerine bir asgari ücret kadar kredi verilsin. Bir asgari ücret kadar da karşılıklı karşılıksız burs bulunsun. İsteyen bursu, isteyen krediyi alır. İsteyen hiçbirini almaz.
Turgay Sönmez-İstanbul

Akbank'a iletilmesi ricasıyla

Her türlü masraf, hesap işletim ücreti, aidat vb. hepsi tamam ama Akbank'ın yeni koyduğu bir kuralla para yatırmaya da, hesap sahibi, iş yerini bırakıp giderek yatırıyor. Bu durum bence hesap sahiplerine eziyet oluyor. Bu uygulamanın düzeltilmesi için yazıma köşenizde yer vermenizi istiyorum.
İsmail Bekdemir-Adana
***

Kısa kısa... Kısa kısa...


Trabzon Araklı'dan Sayın Halil Ağaoğlu'na: Köşemize gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ediyorum. Lakin bu köşede kişisel görüşlerden çok, dert ve şikâyetlere yer veriliyor.
***
İstanbul Çengelköy'den Sayın Necdet Akman'a: Saygıdeğer okuyucumuz gönül isterdi ki feryadınızı sürekli yayınlasak ama bu her zaman mümkün olmuyor. Zaten şikâyetiniz daha önce de birkaç defa gazetemizde yayınlanmıştı. İlginize çok teşekkür ederiz.
***
İzmir'den 0 232 254 95 80 nolu makineden bize faks çeken Sayın İsmail Öz'e: İsminizi bile tam okuyamadım, yanılabilirim. Gönderdiğiniz faksta toner azlığından olsa gerek yazılar çıkmamış. İyi okunmuyor. Yeniden gönderirseniz seviniriz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.