Vatana ihanet ve yolsuzluk dosyaları

A -
A +
Aydın Doğan'ın adamları bozgunculukta sınır tanımıyor. Bir yandan normalde sokağa çıkamayacak kadar yolsuzluğa batmış Yozgat kuzusu, masum insanlara iftira atmaya devam ediyor, öte yandan Murat Yetkin bir Amerikan istihbaratçısı ağzıyla Cumhurbaşkanımızı açıkça tehdit ediyor. Bunun adı vatana ihanettir. Belli ki ABD'nin, Türkiye'ye savaş açan bu hukuksuz operasyonuna Yetkin çok sevinmiş. Yetkin'in dünkü yazısı TCK'ya göre açık suçtur. Yetkin sen Amerikan ajanı mısın? CIA'de mi çalışıyorsun? Yetkin'in ağzıyla, yani Türk düşmanı bir yabancı devlet görevlisi gibi yazı yazan bir adamı hatırlıyorum: Kadri Gürsel. Murat Yetkin 9 Eylül'de aynen şu cümleleri yazdı: "O nedenle geçmişte Erdoğan’a göre çok daha ağır koşullar altında bulunan -örneğin İran lideri Mahmud Ahmedinecat gibi- ABD yasalarına göre tutuklanabilecek bazı liderler BM çalışmaları için New York’a gelip -sıkı abluka altında tutulmalarına rağmen- başlarına bir şey gelmeden dönebildiler.Üstelik BM sadece ABD’nin değil, bütün üye ülkelerin, o arada Türkiye’nin de eşit oy hakkına sahip olduğu en büyük uluslararası kuruluş.Bu nedenle Erdoğan’a dolaylı olarak “gelme” mesajı veriliyor olsa da Erdoğan’ın sırf bu yüzden gitmek isteyeceği söylenebilir. Ancak siyaset kulislerine yansıdığı kadarıyla Erdoğan eğer Trump’tan bir randevu alamazsa, işte o zaman gidişini erteleyebilir; yerine Başbakan Binali Yıldırım’ı göndermeyi düşünebilir." Evet evet bu yazı Hürriyet'te basıldı. Erdoğan'a diktatör diyen, tutuklanabileceğini ima eden bu yazı yayınlandı. "ABD yasalarına göre tutuklanabilecek bazı liderler BM çalışmaları için New York'a gelip.." Acaba Aydın Doğan bu cümle ve yazı için ne düşünüyor acaba? Yozgat kuzusu, eğer adamsan zaten medeni ölü olan Melis Alphan'a değil Murat Yetkin'e karşı çıkarsın. Biz muhafazakârlara yaltaklanmak için bitmiş, zavallı Alphan'a vururken kantarın topuzunu kaçırıp ensesti savunur duruma düştün. Hâline çok gülüyorum. Bir yandan da masum insanlara yolsuzluk iftirası atıyorsun. Oysa sen ve kardeşinin kirli yolsuzluk sicili UYAP kayıtlarında da mevcut. Yozgat kuzusunun kardeşinin avukat Cesim Parlak’ın 200 bin lirasını dolandırdığı iddiası yargı kayıtlarında mevcuttur. Sabah gazetesinden Nazif Karaman 12 Temmuz 2016 tarihli "Ahmet Hakan'ın kardeşine dolandırıcılık davası açıldı" haberini beraber okuyalım:
"Köşe yazarı Ahmet Hakan Coşkun'un yapımcı kardeşi Abdullah Coşkun, yetkilisi olduğu yapım şirketinin avukatı Cesim Parlak'ı ortakları ile dolandırdığı iddiasıyla mahkemelik oldu. Hazırlanan iddianameye göre; İbrahim Türker, Abdullah Coşkun ve Cem Ay Sertkaya NRG yapım şirketi bünyesinde ulusal TV kanallarına programlar yapıyorlardı. Avukat Cesim Parlak da bu şirkete hukuki danışmanlık hizmeti sunuyordu.

İMZALAR SAHTE
Parlak, söz konusu şirkete bir miktar borç para verdi. Daha sonra borca karşılık aldığı çeki bozdurmak istedi. Fakat çekin karşılıksız olduğu anlaşıldı. İcraya verilen çek için haciz yapıldığında ise arkasındaki ciroların bile sahte olduğu ortaya çıktı. Avukat Parlak, şikâyetçi oldu. Avukat Parlak'ın şikâyeti üzerine Coşkun, Türker ve Sertkaya hakkında soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında çek üzerinde bilirkişi incelemesinde bulunuldu. Bilirkişi, verdiği uzmanlık raporunda, çek arkasında atılı olan imzaların, söz konusu şirket yetkilileri tarafından taklit edilmek suretiyle atıldığı kaydedildi. Yürütülen soruşturma sonunda İbrahim Türker, Abdullah Coşkun ve Cem Ay Sertkaya hakkında 'nitelikli dolandırıcılık' ve 'resmî belgede sahtecilik' suçu kapsamında dava açıldı. Dava, Ağır Ceza Mahkemesinde görülecek."
  Vatana ihanet ve yolsuzluk dosyaları Bu dava hâlen devam ediyor. Aynı şekilde Yozgat kuzusunun kardeşi Abdullah Coşkun’un, iş adamı Halim Aydın’ın 4 milyon 380 bin lirasını hayali şirketler aracılığıyla aldığı da gerçektir. Bu dosya da hâlen yargıdadır. Akit gazetesi 11 Aralık 2014’te bu hırsızlık olayını Silivri İcra Müdürlüğü belgeleriyle yazmıştı. Halim Aydın’ın paralarını hortumladığınız için rahmetli imam babanızın iki evine birden haciz geldi. İmam olan babanızın evlerine oğullarının yaptığı hırsızlıklar yüzünden Silivri İcra Müdürlüğü el koydu.. Halim Aydın'ın borçlarını ödediniz mi Yozgat kuzusu? Hani İlhan Kesici de araya girip "Ben Abdullah ve arkadaşlarını tanıyorum. Borçlarını ödeyecekler" demişti. 4.380.000 TL (Dört milyon, üç yüz seksen bin) parayı ne yaptınız? Bu gerçekleri daha önce yazmıştım ve seni uyarmıştım Yozgat kuzusu. Ama korkunun ecele faydası yok. Yargıdan kaçamazsınız.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.