MOSSAD Fetullah Gülen'e akıl veriyor

A -
A +
FETÖ yıllardır hoşgörü, hizmet, himmet adı altında örgütünün gerçek yüzünü gizliyordu. Kendisinin diğer aşırı gruplardan farklı olduğunu iddia ediyor ve bu minvalde dünyada "medeniyetler ittifakı" adıyla piar yapıyordu. Çok da ekmek yedi bu işten. Hâlâ birçok ülkede faaliyetini yalan ve desise üzerinden sürdürüyor.
7 Şubat'tan sonra devlete ve millete saldıran FETÖ 17-25 Aralık darbe girişimi ve 15 Temmuz'la gerçek yüzünü gösterdi. Silahlı bir terör örgütü olduğu tescillendi. DEAŞ'tan, El-Kaide'den farkı kalmadığını herkes anlamış oldu. Dünyada hızla itibar kaybediyor. Adamları kaçacak delik arıyor.
Çok zorlanan FETÖ ve terörist başı örgütteki çözülmeyi önlemek için başka yollara başvuruyor. Son tespit edilen bazı gelişmeler MOSSAD-FETÖ arasındaki ilişkiyi de ortaya koyuyor. Ne demek istediğimi daha açık anlatayım. Dünya üzerinde MOSSAD'ın özel hücreleri vardır. Afrika'dan Avrupa'ya, Orta Doğu'dan Amerika'ya birçok yapılanması olan MOSSAD'ın ülkesinin çıkarlarını korumak için ilginç taktikleri var.
Mesela Amerika'daki prestijli üniversitelerde okuyan genç Yahudilerin önemli bir kısmı MOSSAD özel hücre yapılanmasının bir parçasıdır. Diyelim ki Türkiye'deki bir gazetede İsrail'in Filistin'de yaptıkları zulümle ilgili bir haber çıktı. O haberin algısını değiştirmek için genç Yahudi öğrenciler devreye sokulur. Haberin altına onlarca yalan yanlış yorumlar yazarlar. Tabii bir Türk vatandaşı edasıyla yazarlar ki, kimlikleri deşifre olmasın. Bazen herkesten daha Türk ya da Müslüman görünebilirler.
Haklarında çıkan aleyhte haberler Avrupa ülkesindeyse o ülkenin kimliğine bürünürler. MOSSAD'ın yetiştirdiği bu öğrenciler verilen talimatları sonuna kadar uygularlar. İrlanda'da koyu bir Katolik, Çekya'da ateist olmak çok kolaydır onlar için. MOSSAD bu taktiği sosyal medyada çıkan haberler ya da atılan Tweetlerin altına yorum yazarak da uygular. Amacı haberi yazan ya da Tweet atan kişiyi korkutmak ve sindirmektir.
 
FETÖ, DEAŞ'ın kopyası oldu
 
DEAŞ bir AVM gibi. Bazı devletlerin istihbarat örgütlerinin burada dükkânlar var. Elbette DEAŞ'ın kendi gündemi de var ama kullanılmaya müsait yanları çok fazla. DEAŞ kendi gibi olmayan her Müslüman'ı kâfir ilan ediyor! Yeri geliyor kafa kesiyor, yeri geliyor kılıçla adam doğruyor.
İşte FETÖ elebaşı Fetullah Gülen de son yaptığı konuşmada itirafçı olanları "kâfir" ilan etmiş. Örgütü artık darmadağın olduğu için, TSK'daki bütün kriptoları çözüldüğü için, kendi içlerinde farklı ve eleştirel sesler çıktığı için ne yapacağını bilemez durumda. FETÖ'cüler için artık baharlar gelmiyor, kirazlar çiçek açmıyor. Yıllardır yaptıkları korkutma fayda etmedi.
Kendi örgüt mensuplarını kâfir ilan etmek FETÖ'nün marjinalleştiğinin işareti. DEAŞ'tan farkı olmadığını 17-25 Aralık sonrası gösteren örgüt, 15 Temmuz'la hüsrana uğradı. İtirafçı olanları "kâfir" ilan etmek örgütün bundan sonra başka marjinal hareketlere tevessül edebileceğini gösteriyor. Çünkü DEAŞ, FETÖ gibi terör örgütleri çareleri kalmadığını hissettiğinde son "manyaklıklarını" yapmak isteyebilirler. FETÖ, itirafçıları "kâfir" ilan ediyorsa onun ölüm fermanını da imzalamış ve onaylamış oluyor. 15 Temmuz'da masum insanlara F-16'larla ateş açanlar her şeyi yaparlar. Voltaire'in 18. yüzyılda dediği gibi: "İnsanı saçmalıklara inandıranlar onlara zulüm de işletebilir."
 
FETÖ'nün yeni taktiği
 
FETÖ'nün son bir taktiği daha tespit edildi. O da FETÖ'yle mücadele edenleri sindirmek için psikolojik baskı yapmak. Nasıl mı? e-Postalarla. Son zamanlarda dünyanın belli merkezlerindeki FETÖ'cüler bazı kişilere e-Postalar atıyorlar. FETÖ'yle mücadeleyi kırmak için şöyle şeyler yazıyorlar:
"Her iktidar gelip geçtiği gibi bu, içinde bulunduğumuz iktidar da bir gün bitecek ve siz bulunduğunuz yerde bu yazdığınız yazıları yazabilecek misiniz?
Ufaktan ufaktan safınızın belli olma vakti gelmek üzere. Tahminim odur ki, seçimler 4 yıla kalmaz daha erken olur."
"Şu siyasi hasta, bu kalpten ölecek" gibi yalanları da ekleyerek yıldırma girişimini sürdürüyorlar. Özellikle gazeteci arkadaşlarımızın bu tür mesajlara dikkat etmesi lazım. Bu mesajların çoğu manipülasyon amaçlı. FETÖ 31 Mart seçimlerine giderken yalan yanlış her türlü algıya başvuracaktır. Akıl hocalarının MOSSAD olduğunu unutmayalım.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.