Murat Kelkitlioğlu’nun CHP’yi karıştıracak iddiası

A -
A +
Murat Kelkitlioğlu, Show Radyo ve Radyo Viva’da "Mayın Tarlası" adıyla yeni bir programa başladı. İlk programda önemli konulara değinen Murat Kelkitlioğlu CHP ile ilgili şok bir iddia ortaya attı. "CHP’de aday açıklama sürecinin uzamasının perde arkasında parti meclisi üyeleri ile adaylar arasındaki rüşvet pazarlığı var” diyen Kelkitlioğlu, “CHP kulisleri uzun süredir bir parti meclisi üyesinin bu yaptıklarıyla çalkalanıyor” dedi. 
Olayın sadece yeni adaylıklarla ilgili olmadığını, mevcut belediye başkanlarıyla ilgili tarifenin de 6-7 milyon liralardan başladığını anlatan Kelkitlioğlu, “CHP’de parti meclisi toplantısı öncesinde Ankara’daki Marriott Otel ve Pelit Pastanesi bu pazarlık ve kulislerin adresi olarak gösteriliyor” diyerek iddiasının arkasında durdu.
CHP’de belediye başkan adayı olmak isteyenlerden 3 milyon lira talep ediliyormuş. Bu noktada başka bir CHP üyesinin anlattıklarını da aktaran Murat Kelkitlioğlu, “Pazarlıkların çok yakın tanığıyım. Bu parti meclisinin avukatı İstanbul’a geldi. Mevcut belediye başkanlarından biriyle buluştu. Görüşmenin içeriğine son derece sinirlenen belediye başkanı, masadan kalktı. Etrafındakilerle birlikte Bağdat Caddesi’ndeki bir restoranda durum değerlendirmesi yaptı. Olayı basına açıklamak istedi fakat yanındakiler tarafından ‘partiyi yıpratırız’ sözleriyle ikna edilerek olayın üstü kapatıldı” iddialarında bulundu.
CHP içindeki çeşitli fraksiyonların kavgaları meşhurdur. Amaçları iktidar olmayan CHP sadece belli il ve ilçelerdeki rantın peşindedir. O yüzden herkes herkesin kuyusunu kazıyor. Murat Kelkitlioğlu’nun dile getirdiği rakamlar az bile olabilir. Yakında işin rengini anlarız. Hâlâ belli ilçe adaylarının açıklanmamasına biraz da bu gözle bakmak lazım.
 
Cem Küçük'ün diğer yazısı için tıklayınız
Sözcü-Odatv çetesi ve tüm darbecilerle mücadeleye devam
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.