Cem Yılmaz ve şürekâsı neredeler?

A -
A +
Savaştayız. Rejim unsurlarıyla gereken mücadeleyi veriyoruz. Baaşçılar saflarını belli etti. Onları bir yere kadar anlıyoruz.
Yürekli futbolcular maçlarda asker selamı verip tavırlarını gösteriyorlar. Vatansever sanatçı, aydınlar da sosyal medyadan yapmaları gerekeni yapıyorlar.
Ama bu ülkeden ekmek yiyip ses çıkarmayanlar var. Hepsine yazıklar olsun. Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı, Barış Pınarı’nda Türk ordusuna tek selam etmeyenler var. Zırt pırt her şeye yorum yaparlar ama ülkemiz savaşa girer ağızlarını açmazlar.
En başta geleni Cem Yılmaz, Sıla gibi tipler. Niye Cem Yılmaz? Çünkü en popüleri o. Kardeşim siz kimden yanasınız? Yahu bir Tweet atamıyor musunuz? Bir açıklama yapamıyor musunuz? Anladık hükûmete muhalifsiniz, saygı duyarız. Savaşta ülkenizi desteklemek muhaliflik değil ki.
Halkımızdan en zor zamanda niyetini, tavrını göstermeyenleri demokratik olarak protesto etmesini rica ediyorum. Başta Cem Yılmaz hepsini “medeni ölü” yapın. Filmlerine, gösterilerine gitmeyin. Konserlerine katılmayın. Demokratik haklarınızı kullanın. Emin olun yola geleceklerdir.
CEM KÜÇÜK'ÜN DİĞER YAZILARI İÇİN TIKLAYIN

Rejim yanlılarını Şam’a alalım!

Avrupa elini taşın altına mecbur koyacak

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.